Beginner

Laatste reactie 27/10/2017 11:29 door Sonja
· Markeren als ongelezen
Wanda Govers 6 maanden geleden geplaatst
??????
Wanda Govers 6 maanden geleden geplaatst
Buenos dia todo Soy Wanda e Viva en Tenerife en zou heel graag Spaans leren maar het is moeilijk heel moeilijk
reactie op @wandagovers:
Sonja Hartemink Welkom Wanda! Leuk dat je lid bent geworden en ook mee doet. Misschien kunnen we je helpen; in het menu van deze community zie je de knop 'Spaans Leren'. Je kan voor 9,95 lid worden, en dan krijg je toegang tot elke week een video (waarin een Spaanse lerares stap voor stap je de taal leert). Ze spreekt in het Spaans, zodat je snel gewend raakt aan de uitspraak, en er is een Nederlandse vertaling. Daarnaast is er een oefening die je kan maken, en de oplossingen. Een makkelijk te volgen maar zeker ook efficiënte en goede manier om de taal in je eigen tempo te leren :) 

Daarnaast kun je je vragen hier altijd stellen, en divers gratis materiaal vinden wat je helpt met het leren van de taal. Heb je het gratis ebook al gedownload? Daar vind je ook veel informatie. Je kan de link ook vinden in het menu bij Spaans Leren. 

Belangrijkste is echter om het stap voor stap vanaf het begin te leren, zodat je niet het gevoel hebt dat je overspoeld raakt met allerlei informatie, en door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is een beetje het risico met zoveel informatie over de taal wat je overal ziet :) 

Laat maar weten of we je nog ergens mee kunnen helpen! 
¡Feliz viernes! Fijne vrijdag!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 October 2017 om 13:57
Aantal lezers 10
Aantal reacties 3