Welkom, wat fijn dat je met ons mee wil doen! :)

Leuk Spaans leren gelooft dat iedereen deze mooie taal goed kan leren! Spaans is een belangrijke wereldtaal. De taal goed beheersen kan professioneel een groot voordeel zijn, maar zal ook voor Spanjeliefhebbers een reis naar Spanje veel leuker en interessanter maken.

Binnen dit interactieve platform ga de de taal op leuke en efficiënte wijze te leren, op een wijze die past bij jou persoonlijke mogelijkheden en wensen. Ook al heb je eerder een poging gedaan, en is het toen niet gelukt. De beste manier om de taal te leren is op een wijze dat je het zelfstandig kan leren, in eigen tijd en tempo, waarbij alle vaardigheden aan bod komen. Met name de vaardigheid communicatie krijgt bij veel opleidingen niet voldoende aandacht. En dit maakt het leren niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker! En tot slot is de begeleiding van een professionele en ervaren Spaanse leraar hierbij nodig. Leuk Spaans Leren heeft dit platform opgericht voor iedereen die nu daadwerkelijk goed, en op een leuke manier de taal wil leren!

Er zijn 3 opties:

* Zelfstandig leren waarbij je vragen kan stellen binnen de openbare community;
- hier in de community en zie ook http://www.espaans.nl/spaans-leren

* Membership waarbij je stap voor stap in de juiste volgorde de taal leert. Je ontvangt elke week les- en oefenmateriaal, samengesteld door ervaren Spaanse leraren en volgens de richtlijnen van Instituto Cervantes, en je krijgt support binnen de besloten community. Daarnaast is er de mogelijkheid één-op-één te communiceren met een ervaren Spaanse leraar in Spanje. Aanmelden kan hier: http://shop.espaans.nl/spaans-leren-lidmaatschap

* Professionele cursussen waarbij je snel en efficiënt in eigen tijd en tempo en met persoonlijke begeleiding van je Spaanse leraar de taal leert.
Lees meer: http://www.espaans.nl/cursusaanbod