Welkom bij de community van Leuk Spaans Leren!

Laatste reactie 09/06/2017 13:48 door Sonja
· Markeren als ongelezen
Beheerder Sonja Hartemink 1 jaar geleden geplaatst
Welkom, wat fijn dat je met ons mee wil doen! :)

Leuk Spaans leren gelooft dat iedereen deze mooie taal goed kan leren! Spaans is een belangrijke wereldtaal. De taal goed beheersen kan professioneel een groot voordeel zijn, maar zal ook voor Spanjeliefhebbers een reis naar Spanje veel leuker en interessanter maken.

Binnen dit interactieve platform ga je de taal op leuke en efficiënte wijze te leren, op een wijze die past bij jou persoonlijke mogelijkheden en wensen. Ook al heb je eerder een poging gedaan, en is het toen niet gelukt. De beste manier om de taal te leren is op een wijze dat je het zelfstandig kan leren, in eigen tijd en tempo, waarbij alle vaardigheden aan bod komen. Met name de vaardigheid communicatie krijgt bij veel opleidingen niet voldoende aandacht. En dit maakt het leren niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker! En tot slot is de begeleiding van een professionele en ervaren Spaanse leraar hierbij nodig. Leuk Spaans Leren heeft dit platform opgericht voor iedereen die nu daadwerkelijk goed, en op een leuke manier de taal wil leren!

Er zijn 3 opties:

* Zelfstandig leren waarbij je vragen kan stellen binnen de openbare community;
- hier in de community en zie ook http://www.espaans.nl/spaans-leren

* Membership waarbij je stap voor stap in de juiste volgorde de taal leert. Je ontvangt elke week les- en oefenmateriaal, samengesteld door ervaren Spaanse leraren en volgens de richtlijnen van Instituto Cervantes, en je krijgt support binnen de besloten community. Daarnaast is er de mogelijkheid één-op-één te communiceren met een ervaren Spaanse leraar in Spanje. Aanmelden kan hier: http://shop.espaans.nl/spaans-leren-lidmaatschap

* Professionele cursussen waarbij je snel en efficiënt in eigen tijd en tempo en met persoonlijke begeleiding van je Spaanse leraar de taal leert.
Lees meer: http://www.espaans.nl/cursusaanbod
Bianca W 11 maanden geleden geplaatst
Wat een mooi en interessant platform. Goed dat je ook in de gelegenheid gesteld wordt om vragen te stellen. En dat mensen die moeite nemen om er op te reageren. Ik zal mijn best doen ook mijn bijdrage te leveren.
reactie op @biancawegbrands:
Sonja Hartemink Dank je wel Bianca, voor je positieve reactie! :)
11 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 April 2017 om 14:26
Aantal lezers 42
Aantal reacties 3