Support

FAQ

Lidmaatschap is gratis, en zal ook gratis blijven. Aan de deelname van de diverse cursussen zijn wel kosten verbonden. De stap-voor-stap basiscursus wordt aangeboden in de vorm van een lidmaatschap, en kost 9.95 per maand. Dit lidmaatschap is per maand opzegbaar. Daarnaast kun je conversatielessen boeken met een van de Spaanse leraren, of een volledige cursus.

Je kan vragen stellen in de diverse topics. Je kan een topic of een antwoord een 'like' geven, en reageren op een topic. Je kan tevens onderwerpen zoeken in de zoekfunctie in de menubalk. Door actief mee te doen kun je 'karmapunten' verdienen.

Voor iedereen die Spaans wil leren of de kennis van de taal wil verbeteren. Ook als je de taal al goed beheerst ben je van harte welkom om mee te doen, en andere leden te helpen met vragen over de taal.

Klik op Home en vervolgens bij community op het topic met de moodboards. Kies 'deel een pin', kies je foto bij het tekentje met de camera, en zet je titel en tekst erbij. Kies dan de lange groene knop: 'plaats een pin op moodboards'. Je afbeelding staat nu op de homepage.

Rechts onderaan een berichtje of onder een afbeelding kun je het duimpje/het woordje 'leuk' aanklikken. Je geeft hiermee aan dat je het berichtje leuk vindt en die persoon ontvangt karmapunten.

Op het leaderboard worden de meest actieve deelnemers in deze Ledensite van de afgelopen maand (30 dagen) getoond. Je krijgt karmapunten als je een topic (vraag) plaatst, liked of als je op een topic reageert. In de toekomst gaan we hier ook leuke prijzen aan verbinden.

Klik op je gebruikersnaam, en vervolgens op het potloodje. Hier kun je jouw gegevens invullen. Je kunt je gebruikersnaam aanpassen. Ook kun je kiezen voor optie: 'privacy' (om je gegevens af te schermen). De instelling staat standaard op 'zichtbaar'.

Wat het extra leuk maakt is dat je (karma)punten krijgt als je in een topic een vraag of bericht plaatst, liked of als je op een topic reageert. In de toekomst gaan wij hier leuke prijzen aan koppelen die je kunt 'winnen'.

Binnen de community kun je in de diverse topics vragen stellen, of een eigen groep creëren. Deelname is gratis.

De cursus wordt stap-voor-stap aangeboden, en is makkelijk te volgen. Je leert de taal op de juiste wijze (volgens de richtlijnen van Intituto Cervantes), in een rustig tempo. In 52 weken wordt het niveau A1 behandeld.

Ja, we bieden pakketten aan van 4x25 minuten online contact met een Spaanse leraar of lerares (privé). Je kan vragen stellen, samen de uitspraak oefenen, en de leraar kan toetsen of wat je hebt geleerd ook duidelijk is. Een pakket van 4x25 minuten kost 50 euro. Je kan deze evaluaties in overleg inplannen, gedurende de periode van het lidmaatschap.

Ja dat is mogelijk. Je kunt je opgeven voor een van onze professionele cursussen online. Deze cursussen kun je in eigen tijd en tempo volgen, onder begeleiding van een gekwalificeerde leraar Spaans. Meer informatie vind je via deze link: http://www.espaans.nl/cursusaanbod

Het lidmaatschap betaal je per maand, of naar keuze een aantal maanden. Elke week krijg je toegang tot een volgend niveau, waar je les- en oefenmateriaal vindt om stap voor stap de Spaanse taal te leren. Dit is inclusief een video en oefenmateriaal, en de antwoorden. Binnen de community krijg je toegang tot een support groep, waar je tijdens de cursus vragen kan stellen.

Ja dat is mogelijk. Als je een periode niet wil deelnemen schorten wij de toegang op, en hoef je niet te betalen. Je kan ons dit per email laten weten: leden@leukspaansleren.nl

Dat kan via de webshop. Je gaat naar 'Spaans leren' in het menu, klikt op de eerste optie: 1 maand, en vervolgens op 'direct toegang'. Je kan betalen via Ideal of via de bank. Het is mogelijk een betaling over te maken vanuit het buitenland. Indien het niet mogelijk is via de link, kun je ons een email sturen (leden@leukspaansleren.nl) en vervolgens sturen we de factuur toe.


Contactgegevens
Leuk Spaans leren
BTW-nummer NL205943627B01
KvK 58093877
IBAN NL31INGB0006210857

leden@leukspaansleren.nl
085 060 6228
www.leukspaansleren.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community